Kauppapaikan säännöt

Myös vieraille näkyvä kauppapaikka
Avatar
Judanssi
Gypsy Biker
Viestit: 953
Liittynyt: 09.01.2013 13:59
Paikkakunta: Hyvinkää DC

Kauppapaikan säännöt

Viesti Kirjoittaja Judanssi »

Osta, myy, vaihda ja vinkkaa -palstan säännöt

Osto- ja myyntikeskustelu on sallittua vain sille tarkoitetussa osiossa eli täällä Osta, myy, vaihda ja vinkkaa -palstalla. Muualla havaitut osto- ja myynti-ilmoitukset pääsääntöisesti poistetaan. Täällä sallitaan vain yksityishenkilöiden osto- ja myynti-ilmoitukset. Palsta on tarkoitettu ensisijaisesti Bruceen liittyville ilmoituksille, mutta täällä sallitaan myös muiden keikkalippujen. levyjen tai vastaavien myynti. Laittoman tavaran myynti ei ole sallittua ja ylläpito poistaa tällaiset ilmoitukset ne havaitessaan.

Laita omasta osto- tai myyntitapahtumastasi ihan ikioma ketju omalla otsikolla, älä "varasta" kaverin ketjua. Mainitse otsikossa selvästi onko kyse ostamisesta, myymisestä vai jostain muusta ja kerro myös, mistä tuotteesta on kyse. Yhdessä viestissä voit halutessasi myydä tai ostaa useampaakin asiaa. Pystyt itse editoimaan otsikkoa myöhemmin, jos se on tarpeen.

Kun kaupat on tehty tai tarve on muuten muuttunut, muista editoida otsikkoa vastaamaan asiaa eli lisää sinne esimerkiksi "Myyty", "Liput saatu" tai jotain muuta. Ylläpitoa kannattaa pyytää lukitsemaan tarpeettomaksi käynyt ketju joko yksityisviestillä tai lisäämällä ketjun otsikkoon sanat "Saa lukita".

Jos et ole saanut haluamaasi tuotetta mutta tarve on kova, voit halutessasi nostaa omaa ilmoitustasi kirjoittamalla sen ketjuun toisen viestin. Ilmoitusta saa nostaa korkeintaan kerran päivässä. Älä nostele tarpeettomasti, sillä liioista nostoista ketju lukitaan.

Vierailijat eivät voi lähettää yksityisviestejä, joten laitathan jonkin muun yhteystiedon ilmoitukseen. Joku B-luokan sähköpostiosoite on suositeltava, sillä sen julkaiseminen täällä saattaa aiheuttaa roskapostitulvaa. Harkitse tarkkaan, haluatko julkaista puhelinnumerosi tai tärkeän sähköpostiosoitteesi. Tämä ilmoitus näkyy kaikille, ja myös Google indeksoi nämä ilmoitukset!

Keikkalippujen myynnistä: Foorumilla sallitaan keikkalippujen myynti vain omakustannehinnalla eli face value -hinnalla + myyjän omilla kuluilla kuten Ticketbastardien vaatimilla pakollisella maksulla, ulkomaanlippujen pakollisilla postikuluilla tai vastaavilla. Skalpperit, olkaa hyvä ja häipykää. Kiinnijääneiden skalppereiden tunnus suljetaan ja he saavat porttikiellon foorumille.

Näistä säännöistä, niiden tulkinnasta ja vain myyntipalstaa koskevista ongelmista voi keskustella tässä ketjussa
When I die I don’t want no part of heaven, I would not do heaven’s work well
I pray the devil comes and takes me to stand in the fiery furnaces of hell