Kommentteja bileistä

Kaikki vuoden 2015 synttäribileisiin liittyvä keskustelu
Avatar
jjvirta
Mr. Collector
Viestit: 5317
Liittynyt: 09.01.2013 14:38

Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja jjvirta »

Tänne kommentteja, kuvia, videoita jne bileistä.
"I believe in the love that you gave me
I believe in the faith that can save me
I believe in the hope and I pray that some day
it may raise me above these Badlands"
cortinaGT
The Wind and the Rain
Viestit: 2495
Liittynyt: 11.01.2013 15:49
Paikkakunta: Kiikoinen, Suur-Vammala

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja cortinaGT »

Semmoset kunnon rutiinibileet THL:n tapaan tulossa... :D Pian nähdään.
Helsinki, July 31, 2012 - Once in a Life-time
Avatar
41 shots
Chaos Without Prophecy
Viestit: 1697
Liittynyt: 10.01.2013 8:43
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja 41 shots »

Omalta osalta bileet jäi hieman lyhyiksi, kuten arvelinkin. Selkä vaan ei halunnut olla yhtään juhlatuulella. Mutta onneksi ehdin hetken etkoilla ja ennenkaikkea nähdä teitä ihanat <3
Avatar
Laukku
Downbound Train
Viestit: 1006
Liittynyt: 10.01.2013 15:56
Paikkakunta: Tampereen seutu

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja Laukku »

Hyvää ruokaa, loistavaa seuraa ja musiikkia-ihan parasta!
Now mister the day the lottery I win I ain't ever gonna ride in no used car again.
Avatar
shannoon
Mr. Mercury
Viestit: 2694
Liittynyt: 11.01.2013 12:52
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja shannoon »

Noniin, kotona jo... vähän liian humalassa.. pahoittelut jos jo paikanpäällä oli sama tilanne .. mutta kivaa oli ja huippu kiva nähdä teitä kaikkia taas. Ja muutama "uus" naama tuli yhdistettyä nimimerkkeihin taas.
Viimeksi muokannut shannoon, 04.10.2015 11:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Who will save you from the truth of the matter
that your love, though like gold, is gone?
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4206
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja Liisa S »

Hajanaista dokumentointia eiliseltä. Ensin meillä oli treffit ravintola Sävelessä Hakaniemen torin nurkalla. Ensimmäiset nälkäiset ja janoiset foorumilaiset olivat paikalla jo kymmentä vaille kaksitoista, jolloin Sävelen ovet olivat vielä tiukasti kiinni. Mutta jalkakäytävä on leveä, aurinko paistaa ja Helsingin katuvilinä tarjoaa paljon keskustelunaiheita eli ei mitään hätää, foorumitapaaminen voitiin laskea alkaneeksi heti kun ensimmäiset kaksi foorumilaista kohtasivat toisensa!

Muutamassa minuutissa meitä oli paikalla jo melkein kymmenen ja ovien avauduttua siirryttiin rauhallisesti sisätiloihin. Kaikki nappasivat baaritiskiltä juotavaa mukaansa ja valuimme yläkertaan odottelemaan loppua porukkaa. Kuulumisia vaihdeltiin ja pikku hiljaa siirryttiin syömään Sävelen maukkaita sapuskoita. Valtaosa porukasta oli hampparilinjalla.

Neljä tuntia hujahti yllättävän nopeasti ja sitten olikin aika lähteä tallaamaan Hämeentietä ylöspäin kohti Kuudetta Linjaa, viime vuodelta tuttua bailupaikkaa jossa ovet aukesivat neljältä. Ensin ratkottiin Jyrkin laatimia visaisia tietokilpailutehtäviä (no ihan hyvin Annie Leibowitz olisi voinut ottaa sen valokuvan, Boom Carter olisi voinut soittaa pianoakin, Badlands on elokuva, kahdeksan on pyöreä luku ja ne kaikki päivämäärät olivat varmasti vuodelta 1978, höh!) ja jatkettiin hyvin alkanutta seurustelua isommissa ja pienemmissä ryhmissä.

Mistä me juteltiin? No siitä normaalista, tietysti. Niinkuin: Olitko sillä keikalla Saksassa, en muista mikä kaupunki mutta siellä satoi? Entä muistatko kun mentiin laivalla Ruotsiin? Se lippupaniikki silloin, se oli kova juttu, muistathan? ...ja sitten sillä keikalla lopulta tuli Racing, se ei unohdu! Vanhojen keikkajuttujen lisäksi jutusteltiin muusta musiikista, puhuttiin soopaa niistä jotka eivät olleet paikalla (tajuuksä, se ei ole täällä kun se on Vesku Loirin keikalla, voitko käsittää?) ja tietysti skabattiin siitä kenellä on eniten ongelmia kännykkänsä kanssa. Välillä laulettiin Meerille Happy Birthday ja jaettiin tietokilpailun palkintoja tietäväisimmille.

Seiskan jälkeen oli illan pääohjelman vuoro: E Street Fans 15-vuotisjuhlakeikallaan ja todellisessa juhlakokoonpanossa vähintään 15-miehisenä noin kuuden eri laulajan, lukemattomien kitaristien, viulistin ja kovan torvisektion kera! Miehitys lavalla vaihteli melkein joka biisissä ja koko kööri ei tainnut missään vaiheessa olla yhtä aikaa lavalla (no ei sinne olisi välttämättä mahtunutkaan) mutta keikka kulki eteenpäin sujuvasti ilman isompia taukoja (vaikka rumpusetin basaripoljin hajosi jossain vaiheessa) basisti-laulaja Ollin riemukkaiden välispiikkien johdattelemana.

Ja se settilista, siis voi taivas mitä musiikillista iloittelua, Brucen koko tuotantoa laidasta laitaan osin alkuperäisille levytyksille uskollisina ja osin ihan uusiksi vedettyinä sovituksina. Kitarasooloja! Kosketinsooloja! Saksofonisooloja! Ei vain yksi tai kaksi, vaan peräti KOLME haitaria yhtä aikaa lavalla! Kitaristi vaihtuu, basisti vaihtuu, kiipparisti vaihtuu, rumpali konttaa ja korjaa rumpusettiä teipillä ja kengännauhalla ja muu bändi vaihtaa siksi aikaa akustiseksi, laulusolisti vaihtuu taas ja taas ja taas ja eikun vaan uutta, vieläkin komeampaa biisiä kehiin!

Yleisökin yltyi melkoiseen menoon mukaan ja encoren aikana alkoi jo hämärtyä missä lavan reuna menee ja ketkä ovat mukana esityksessä ja ketkä ovat vain katsojia. Yhteislaulua! Kädet ilmaan! Tämä on hyvä ilta!

No jos tuolta nyt jotain pitää poimia vielä erikseen, niin vaikka Atlantic City, joka oli jotenkin aivan käsittämättömän upea versio. Because the Night, siinä oli taas kerran tunnelmaa. Growin' Up, joka on ESF:n bravuureja. Detroit Medley, onko se koskaan rokannut kovempaa? Ja vielä keikan päättänyt ihana Higher and Higher. Niin, tietenkin myös Sandy, jonka aikana me niin yleisössä kuin osa esiintyjistä lavallakin huojuimme kädet toistemme harteilla. Love you, brothers and sisters. See you again further up on the road!

Settilista

Blinded by The Light (3 haitaria)
Further On Up the Road
Thunder Road
Ties That Bind
I Wanna Be With You
Prove It All Night
Backstreets
My Love Will Not Let You Down
Racing in the Street
Spirit in the Night
This Hard Land (meidän laulumme!)
The River
Darkness on the Edge of Town
Kitty's Back
Ricky Wants a Man of Her Own
How Can a Poor Man Stand Such Times and Live
Atlantic City
Dry Lightning (nopea versio)
Because the Night
Downbound Train
Jungleland
Growin' Up
Born to Run
---
Sandy
Detroit Medley
10th Avenue Freeze-out
Higher and Higher

(kiitos erinomaisista järjestelyistä kaikille niistä vastanneille. Ruokapaikka oli just sopiva, siirtymämatka etkoilta bileisiin oli sopiva ja saatiin me sentään pari tyyppiä hukattua sillä matkalla kun kovasti yritettiin, bilepaikka oli sopiva ja tämä vuonna juuri sen verran viimekertaista valoisampi että seurustelu onnistui erinomaisesti, bändi oli loistava ja aikataulukin oli erinomainen! Kerrankin oli to-del-la riittävästi aikaa etkoiluun ja seurusteluun ja ne, joiden teki vielä mieli bilettää, taisivat onnistua sopimaan jotkut jatkot ja ne, joiden iltaloma oli lyhyempi, ehtivät ihan hyvin yöksi kotiin.)
Avatar
rane
Mr. BruusTone
Viestit: 2562
Liittynyt: 10.01.2013 0:19
Viesti:

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja rane »

Kiitos raportoinnista taas Liisalle, pääsi vähän fiiliksiin kun tänä vuonna missasin synttäripileet. Aina ei voi voittaa. Harmittaa toki vietävästi. Mutta ensi vuonna isommalla ryminällä taas. Hyvä settilista totta tosiaan.
31.07.2012 - when Helsinki turned to Heavenski
Ruse
Jack Of All Trades
Viestit: 105
Liittynyt: 16.01.2013 15:14

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja Ruse »

Hemma hos mig i Uleåborg. Bileet oli mahtavat jälleen kerran!!! Kyllä meillä on hieno jengi!!! Kiitokset järjestelijöille ja bändille!!! Vuoden päästä uudestaan!!!
Avatar
rosie_77
Ipod Graduate
Viestit: 1300
Liittynyt: 10.01.2013 17:29

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja rosie_77 »

Olipas taas loistavat bileet. Parhautta. Kiitos, ihanat! Ja kiitos ESF, loistavasta keikasta!

ETA: koska vaikka ihana on paras sana kuvaamaan kaikkea kivaa, toistan sitä helposti vähän liikaa. Loistavaa, parasta, mahtavaa ja upeeta oli myös.
I want the whole damn world to come dance with me
SunnyDay
Jack Of All Trades
Viestit: 189
Liittynyt: 11.01.2013 17:31

Re: Kommentteja bileistä

Viesti Kirjoittaja SunnyDay »

Huippukekkerit!
Kiitos kaikille: bändille, järjestäjille sekä juhlijoille!
The aurora is risin' behind us!
Vastaa Viestiin