Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Springsteen on Broadway -keskustelut
Avatar
JKolari
Growin' Up
Viestit: 88
Liittynyt: 11.01.2013 12:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja JKolari »

Teemu kirjoitti: 09.01.2019 7:49
JKolari kirjoitti: 21.12.2018 12:29 Saanko siis esitellä: Brucen kotitalon edessä kasvanyt punapyökki Randolph Streetillä.
Showta kuunnellessa mietitytti, että kuinka pitkä aika Brucella oli ollut edellisestä käynnistä, koska se puu oli jo kaadettu vuonna 2009, kun itse siellä kävin... Taisi vain ottaa vähän taiteellisia vapauksia siinä kohtaa. ;)
Juu, hassusti tulee vaikutelma että olisi kaadettu hiljattain vaikka sanookin että se tapahtui kirjan kirjoittamisen aikoihin.

En nyt muista mistä luin, mutta joku lähitalon asukkaista vaihtoi paikan päällä Brucen kanssa muutaman sanan jo suunnitelmista kaataa puu. Jos pitää paikkansa, niin ei se kaataminenkaan ihan yllätyksenä tullut. Toisaalla tosin sanotaan, että se kaadettiin pian jonkin salamaniskun jälkeen.

Toivottavasti Bruce hoksasi pyytää puusta palan, siitähän olisi saanut teetettyä vaikka mitä (kitaran?). Tai jos joku muu otti puuta talteen niin aika käyvällä hinnalla lähtisi lastut maailmalle näin Broadwayn jälkeen.
Avatar
Kartsa
Street Poet
Viestit: 1087
Liittynyt: 10.01.2013 17:12

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja Kartsa »

Jos kirjan kirjoittaminen alkoi 2009 Super Bowlin jälkeen, kirjassa mainittu ”eräs marraskuun ilta” voisi sijoittua samaan vuoteen. Oiva tarina joka tapauksessa ja sopii komeasti niin kirjan kuin teatteriesityksenkin loppuun. Kiitokset puun valokuvasta J:lle.
And I swear I found the key to the universe in the engine of an old parked car
Avatar
THE Badlands Man
Police Of Rock 'n' Roll
Viestit: 5010
Liittynyt: 20.07.2013 14:48

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja THE Badlands Man »

Palataa ny viä Tähä Nykyää Kovastikki Paheksuttuu Brucen "Ahneuteen" (Rahastuksee),Nii Tosiasiaha o Että Täältä Rootveiltähä se Torellisuudessa Alako Eikös ko. Herra kertoillu Enne Rootvein alotusta tai Ekoje Keikkoje aikoihi vaa "Kokeilevansa" kuinka Tämmöne Teatteri esitys toimis ja sano viä muistaakseni jotenki näi :"Että näitä teherää muutana viikko ja sitte se Loppuu" ,mutta kuinkas siinä sitte Kävikää "NuukaJulli" huamas ,että Rahaaha tulee ku Rännistä ja Tänne pääsee Paikallispussilla Nyyjerseystä eli Menot o Lähes Nolla ,But ne Tulot..... :shock:
-Eka keikka 8/5 1981 Stockholm ......Vika keikkako :hmz: 12.07.2024 ,"Uusitulla" Helesinkin Ölympia Tarionilla
-Hantta - Tampereelta Nääs.
Jukka K
Lucky Man
Viestit: 257
Liittynyt: 12.01.2013 11:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Walter Kerr Theatre, Broadway, NY

Viesti Kirjoittaja Jukka K »

En nähnyt näitä keikkoja lainkaan, mutta luin tuon "muutaman viikon" eli sen minkä verran esityksiä tuli aluksi myyntiin ja julki sellaisena kahden suunnan juttuna. Että miten esitys toimii tekijällleen ja mitkä fiilikset siitä on sitten jatkon suhteen. Ja eikös tuo ole ihan normijuttu Broadwaylla, että ensi-illan jälkeen katsotaan mikä on menekki ja sitten esityksiä sen mukaan.

Arvatenkin Springsteenin kohdalla menekki oli erittäin hyvä, mutta tuota shown toimivuuttahan ei tietysti voi hänkään itse tietää eli kun on mahdollisuus valita mitä tekee niin ei sitoudu tolkuttomalla määrällä esityksiä sellaiseen mikä ei olekaan itseä kiinnostavaa. Tais olla, sillä eikös niitä esityksiä ollut yli 200 - ja THLn kävijätkin niitä kovasti hehkuttivat.
Vastaa Viestiin