Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Kaikki Brucen julkaisut, sekä levytykset että DVD:t
Bowmore
Mr Tongue Twister
Viestit: 2987
Liittynyt: 11.01.2013 14:05
Paikkakunta: Helsinki

Re: Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Viesti Kirjoittaja Bowmore »

Ja aikaa olisi sopivasti ensi vuoden synttäreitä ajatellen.
Wanna change my clothes, my hair, my face
Dan Tucker
Drive All Night
Viestit: 1779
Liittynyt: 11.01.2013 12:54

Re: Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Viesti Kirjoittaja Dan Tucker »

Kannatetaan!
"Loose Ends In The Land Of Hope And Dreams 31.7. 2012"
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Jos haluttaisiin, että lista olisi valmis ensi syyskuun lopulla, biisejä pitäisi olla käsittelyssä kuutena päivänä viikossa ja aloittaa pitäisi silti aivan heti ja silti tulisi jo kiire (vuodessahan on 365 päivää, joista sunnuntaita on n. 52, ja Caryn Rosen kaanonissa on 314 Bruce-biisiä). Beatles-fanien projektissa he pitivät tarkoituksella viikonloput vapaata eli kävivät viikossa läpi vain viisi biisiä, missä voisi olla meilläkin hyvät puolensa, jotta halukkaiden olisi helpompaa ehtiä syventyä päivän tai esim. ko. viikon biisien kuunteluun niin paljon kuin haluavat.

Lisäksi tämän teknistä toteutusta voisi miettiä vielä hetken: laittaako tänne foorumille pystyyn aina joka päiväksi äänestys otsikolla vuorossa olevan biisin nimi ja vaihtoehtoina arvosanat, vai olisiko parempia/kätevämpiä ideoita? Entä kuka tai ketkä ottaisivat tästä vetovastuun, ts. lupaisivat hoitaa äänestyksen auki ja kiinni satoi tai paistoi tai oli kotona tai reissussa, ja tehdä tuloksista pieteetillä kaikki tarvittavat excelit? Ja sitten iso avoin kysymys olisi se, missä järjestyksessä biisit pitäisi arvioida: kronologisesti vanhimmasta julkaistusta levytyksestä uusimpaan ja saman levyn sisällä numerojärjestyksessä, vai olisiko joku aivan muu logiikka kuten esim. aakkosjärjestys antoisampi/hauskempi?

Eli päätettävää ja mietittävää on kyllä ennen aloittamista sen verran, että ensi vuoden synttärit voivat tulla vastaan aika nopeasti. Mitä jos juteltaisiin tästä tämänvuotisilla synttäreillä, äänestettäisiin sen jälkeen tarvittaessa siitä, miten tämä tarkalleen halutaan tehdä, ja aloitettaisiin jossain vaiheessa syksyä kaikessa rauhassa? Valmista tulisi näin joskus talvella/keväällä 2018. Omasta puolestani voisin ehkä olla yksi jäsen jossain porukassa, joka tätä organisoi, mutta yksin en vetovastuuta uskalla ottaa, eikä ehkä kannata uskaltaa kenenkään muunkaan.

Ja jos tämä herättää enemmän intoa, tälle varmaan kannattaa seuraavaksi oma foorumiketjunsa. Mitä sanotte?
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2362
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Viesti Kirjoittaja Ile »

Joo, ei kannata varmaankaan hätäillä vaan suunnitella rauhassa ja aloittaa kun kaikki askelmerkit ovat selvillä. Valmistuu kun valmistuu -periaatteella. Foorumin tekniikan puolesta ei taida olla mahdollista ajastaa julkaisuja? Se helpottaisi organisoijien hommaa äänestysten avaamisen suhteen, mutta tähän hätään ei ole toteutustavan suhteen mitään ehdottoman oikeaa tapaa. Ultimate -äänestysaihealue luoden ja sinne joka biisi yksi kerrallaan omaksi äänestyksekseen ehkä. Järjestyksen puolesta ehdottaisin kronologiaa. Joku muu tapa voisi olla mielenkiintoisempi, mutta tämä mahdollistaisi ainakin luontevasti sen, että jos äänestysaikana tulee uutta materiaalia, se otettaisiin mukaan. Tosin jos materiaali on ihan tuoretta, objektiivisuuden ihanne kärsii helposti. Esim. jos 2009 olisi moinen äänestys totetutettu moni WOAD-biisi olisi saattantut saada "liian korkeat" pisteet ainakin omalla kohdallani. Alustavasti voisin olla kiinnostunut osallistumaan organisointiin jossain muodossa ja kun huomaan että kaikkea muuta on ihan liikaa nostan taas kädet pystyyn.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
ProveItAllNight
Downbound Train
Viestit: 1012
Liittynyt: 11.01.2013 16:30

Re: Brucen 314 biisin ranking Caryn Rosen tekemänä

Viesti Kirjoittaja ProveItAllNight »

Itseäni tuo idea kiinnostaa myös ja kappale per päivä vauhti kuulostaa oikein sopivalta. Siten kappaleista voisi avautua ihan uusia puolia, jos yhteen kappaleeseen jaksaa keskittyä kunnolla. Mukana olisi siis ilmeisesti kaikki virallisesti julkaistut kappaleet? Ja olisiko kronologinen järjestys julkaisu- vai tekojärjestys, koska sehän muuttaa kuviota esim. Tracksin, The Promisen ja The River boksin osalta?
"So walk tall or baby don't walk at all"

7th and 8th of May 2013: When Finland changed from This Hard Land to Land of Hope and Dreams
Vastaa Viestiin