Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Bruce-bileet, foorumitapaamiset, cover-bändien keikat
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4206
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja Liisa S »

THL Tampereen jaoston + hangaround-porukoiden pikkujoulut Tampereella 15.11.2013

THL-pikkujoulut? Ei kai me koskaan ennen olla? Mutta nyt olisi parit paikalliset tarjolla (joista Turku ei ehkä saa omaansa kasaan) ja kun juuri tuo viikonloppu on vapaana enkä olisi paikalla edes ainoa ei-tamperelainen, niin se tarkoittaa että suunta on kohti Tamperetta. Ja täytyyhän Ghostarit nähdä nyt kerran elämässään niiden omassa kotikaupungissa. Pieni korvike sille, että en ehkä koskaan tule matkustamaan New Jerseyn suunnalle Brucen keikalle.

Bileet oli tarkoitus aloittaa klo 19:00 ravintola Roastissa, josta siirrytään yhdentoista jälkeen Roosteriin (paikassa yksityistyilaisuus klo 23 asti), ja Ghostareiden soittoajaksi oli ilmoitettu 00:15. Junasta käsin jo viestiteltiin rosie_77:n kanssa ja sovittiin tapaamispaikka ennen seiskaa, ja Tampereelle tultua sain saman tien yhteyden jersey_girliin ja Laukkuun, jotka löysin muutaman minuutin päästä.

Kun mentiin Hämeenkaduille pankkiautomaattia etsimään, törmättiin Akuun eikä ehditty kuin juuri ja juuri moikata toisiamme ennen kuin teromk ja päivikmk astuivat alas paikallisbussista ja raahasivat koko porukan O'Connellsiin yksille. Jossain tässä vaiheessa Ghostareiden Saku oli tullut meitä vastaan eikä kukaan meistä ollut edes huomannut, Saku-parka! Hän oli tästä kovin järkyttynyt kun juteltiin ennen keikkaa. Anteeksi Saku, ensi kerralla me ollaan tarkempia!

O'Connells oli kiva irkkupubi (Kilkennyyy!) ja isolla osalla meistä oli siellä lasissa Kilkennyä (Kilkennyyy!). Siellä aloitettiin illanistujaiset, juteltiin ja tekstailtiin porukoille, jotka vielä eivät olleet paikalla. Kun lähetin tekstaria Rosielle, huomasin että edellinen hänelle lähettämäni tekstari oli kuulunut että "Valomiehet kiipee" ja lähetyspäivä oli 28.7. (Kilkennyyy!) ja kun jg tekstasi mikalle onnittelut uudesta kodista, hän huomasi että viimeksi mikalta oli saatu viesti, jossa hän kertoi kuinka oli 29.7. samalla lennolla Dublinista Little Stevenin kanssa ja sai nimmarin (eh, arvatkaa minkä keikan jälkeen...). Ai niin, ollaanksme kerrottu jo kaikille että me oltiin kesällä Kilkennyssä?

Tämän jälkeen siirryttiin Roastiin aterioimaan, ja löydettiin sieltä loppuporukka eli Laura, Salla, tillie, mrk ja Hank. Rosie oli tullut O'Connellsiin juuri ennen kuin lähdettiin sieltä, ja siinä vaiheessa olimme myös kuulleet että heikki o on jo Valkeakosken kohdalla matkalla kohti Tamperetta, ja Riikkakin ilmestyi myöhemmin paikalle. Ruoka oli maittavaa ja juttua riitti. Noin 95 % jutuista käsitteli erästä tiettyä kaikkien suosikkiartistia, mutta lisäksi analysoitiin mm. englanninopetuksen tasoa Suomessa, Tampereen arkkitehtuuria ja Grahamin tatuointeja. Tsekattiin myös itse kunkin asustus: foorumipaitoja taisi olla 3, ja kaikki mallia "over 4 hours", E Streets Fans (Help Dan) -paitoja eli punainen ja musta, yksi Madison Square Garden -keikkapaita (eikun mikä se paikka oli?) ja yksi itse tuunattu BitUSA paita. Ja yksi Pearl Jam -paita, uh huh...

Kello oli lopulta tarpeeksi paljon, joten siirryttiin Roosteriin, jossa yksityistilaisuus oli juuri loppunut ja Ghostarit pääsivät lopultakin aloittamaan roudauksen ja niukan sound checkin. Pienet saksofoninluritukset sopivatkin hyvin jutustelun taustaksi samalla kun talo alkoi täyttyä porukasta. Springsteen-paitaisia näkyi enemmänkin yleisön joukossa.

Keikka alkoi suunnilleen ajallaan, ja mikä aloitus: My Hometown! Ja siellähän me oltiin, juuri heidän kotikaupungissaan. Tämä on just niin sopivaa. Wrecking Ball, Badlands, hyvin kulkee! She's the One ja kaikki taputtavat Bo Diddley -komppia ja laulavat mukana, ei tänne rokkipoliiseksi tultu. Darkness, Prove it. Alkuasukkaat täyttävät tanssilattian, tönivät ja kaatavat kaljojaan, ja joku tyttö vetää siellä seassa jotain omaa performanssiaan. THL on kerääntynyt joukolla pienen pitin Nilsin puoleiselle reunalle ja keskilattia jätetään suosiolla paikallisille.

Spirit in the Night, and that's one spirit! Saku kiipeää lavan etukaiteen yli, roikkuu eturiviläisten lääpittävänä, "pyörtyy" pitin lattialle, antaa porukoiden halailla ja meno on kuin suoraan Hammersmithin videolta. Tää on hyvä! I'm on Fire. kaunis River (jumaliste Rosie, se ON kaunis ja hyvä biisi!) ja The Promised Land pistää taas yleisöön vipinää. Kädet heilumaan ja kaikki laulaa! I'm Goin' Down, 10th Avenue ja Hungry Heart ja kaikki ovat niin messissä, ja BtR on jo suurta yhteislaulua ja mukanaelämistä.

Encoretauko, muu bändi lähtee lavalta mutta Saku jää sinne kitaroineen saman tien ilman sen kummempia taputuksia ja spiikkaa että seuraava biisi on omistettu yli 40 keikkaa saman kyltin kanssa kiertäneille Terolle ja Päiville, ja se biisi on tietysti Wild Billy's Circus Story. Riemua ja halailua THL-perheen keskuudessa! Bändi palaa lavalle ja keikan lopuksi kuultiin vielä vauhdikas Rosalita ja Glory Days, joka sai viimeisestkin rokkipoliisi-wannabeet salin etuosissa hyppimään mukana ja hihkumaan (jumaliste heikki, se ON ihan hyvä valinta lopetusbiisiksi).

THL-porukat kerääntyivät keikan jälkeen vielä hetkeksi yhteen, mutta noin puolet jengistä jätti hyvästit melkein saman tien ja muutkin alkoivat jo rauhoitella menoa. Kun Ghostareiden fonisti Pexi kävi hakemassa puolet jäljellejääneestä porukasta pikkusikareille, minäkin lähdin Tampereen yöhön etsimään reittiä linja-autoasemalle. Kiitos kaikille loistavasta seurasta, tämä on ehdottomasti otettava uusiksi joskus!

Ghostareiden settilista:

My Hometown
Wrecking Ball
Night
Badlands
She's the One
Darkness on the Edge of Town
Prove It All Night
Spirit in the Night
I'm on Fire
The River
The Promised Land
I'm Goin' Down
10th Avenue Freeze-Out
Hungry Heart
Born to Run
---
Wild Billy's Circys Story (soolo, omistettu Päiville ja Terolle)
Rosalita
Glory Days
Avatar
heikki o
Moonlight motel
Viestit: 2029
Liittynyt: 09.01.2013 16:09
Paikkakunta: Maalla

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja heikki o »

Oli tosi hauskaa ja kannatti lähteä vähän kauempaakin. Kiitos kaikille paikalla olleille ja tietysti myös Ghostareille hienosta keikasta. Lopetusbiisi vain oli sieltä.
Avatar
teromk
Travelin' Man
Viestit: 2704
Liittynyt: 10.01.2013 8:17
Paikkakunta: Tampere Rock City

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja teromk »

Oli kyllä oikein mahtava ilta kaikin puolin! Tai ei se mikään pelkkä ilta ollut, viideltä aamulla oltiin vasta kotona. Vieläkin vähän väsyttää. Kiitos koko revohkalle, otetaan joskus uusiksi, jookos?
Avatar
Laukku
Downbound Train
Viestit: 1007
Liittynyt: 10.01.2013 15:56
Paikkakunta: Tampereen seutu

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja Laukku »

Ei voi muuta kun kompata jo aikaisemmin kirjoittaneita, hauskaa oli ja seura oli ihan parasta!
Now mister the day the lottery I win I ain't ever gonna ride in no used car again.
Avatar
mrk
Prove It All Night
Viestit: 3187
Liittynyt: 11.01.2013 11:31
Paikkakunta: Tampere

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja mrk »

Liityn komppaajiin, hauskaa oli, kiitos kaikille.
Aku
Jack Of All Trades
Viestit: 230
Liittynyt: 11.01.2013 12:43
Paikkakunta: Kouvostoliitto -Byrokraattinen liittotasavalta

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja Aku »

Oli tosi mukavaa. Kannatti hylätä kymenlaakso hetkeksi. Tampere on hieno paikka!
Avatar
rosie_77
Ipod Graduate
Viestit: 1300
Liittynyt: 10.01.2013 17:29

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja rosie_77 »

Kiitokset kaikille hauskasta illasta, olipa taas kivaa viettää aikaa kanssanne! Ensi kerralla otetaan sitten musavisa mukaan ohjelmaan.
I want the whole damn world to come dance with me
Avatar
tillie
Lucky Man
Viestit: 307
Liittynyt: 30.09.2013 12:30

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja tillie »

Kiitokset vielä munkin puolesta. Oli mukava tavata jälleen :)
"For the ones who had a notion -
A notion deep inside -
That it ain't no sin to be glad you're alive."
Hank
Jack Of All Trades
Viestit: 101
Liittynyt: 20.01.2013 19:09
Paikkakunta: Tampere East

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja Hank »

Oli kivaa tavata vanhoja ja tutustua ennennäkemättömiin foorumisteihin, joten kiitos ja pikaisiin tapaamisiin ensi kertaan!
“Before I speak, I have something important to say.”
Avatar
jersey_girl
Factory
Viestit: 730
Liittynyt: 10.01.2013 8:24

Re: Keikkaetkot Roastissa Treella 15.11.

Viesti Kirjoittaja jersey_girl »

Kiitokset täältäkin kaikille! Oli tosi hienoa tavata teidät kaikki jälleen! :)
I got a song to sing, keep me out of the cold
Vastaa Viestiin