05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Tänne kaikki keskustelu vuoden 2013 kiertuesta
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Aamulla 9.18 Genevestä Baseliin, jossa junanvaihto ja toinen junanvaihto Kölnissä viiden jälkeen ja lopulta kuuden jälkeen Möchengladbachiin. Anteeksi kaikille kaupunkia rakastaville, mutta kyllä siitä saa asemalta ulos tullessaan ankean kuvan. Turhan usein ja paljon alkomahoolia nauttivia nojaili seiniin, muutama istui 2-3 ryhmässä. Ankea keskusta, ruokaa kyllä näkyy saavan, mutta taksista monet paikat näyttivät Stadin sivuosien pizzerioilta ja kebab-pihvi-tiesmitäkaikkeamenustalöytyy paikoilta.

Kun taksi saavutti etäisyyttä keskusta-aukiosta, talotkin komistuivat,oli puistoja jne. mutta jotenkin tuntuu, että kaupunki on vajonnut jossain vaiheessa alaspäin, ehkä silloin, kun kaupungin jalkapalloylpeys putosi Bundesliigasta.

Ehdotuksia huomiseen settiin: Death To My Hometown, Youngstown...

Hotelli siisti, loistava ruoka (Sea Bream lisukkeineen ja jälkiruoaksi oli pakko ottaa Shampnja-lime-sorbett). Pyysin alussa juomaksi sparkling winea (listalla näkyi olevan mm. Proseccoa), kuitissa oli champagne ja 12e lasista. No, ei maailma siihen kaatunut, mutta ekana palvellut tarjoilija oli ärsyttävä. Sittemmin puikkoihin astunut tyyppi oli loistokaveri ja hellyin sorbetin siivittämänä jopa 5e juomarahaan :o

Niin se keikka... Hotelli on stadionia lähinnä oleva hotelli, mutta pohdin just, onko se sittenkään niin lähellä kun sen pitäisi olla. Liian lähellä taksille, mutta onko liian kaukana meikäläiselle. Respa totesi, että kun menet pihalta tielle, niin ei siihen mene kuin "two minutes" ja olet perillä. Pohdin ulko-ovella tilannetta ja totesin, että hyvä jos pääsen pihalta pois 5 minuutissa.

Booking.comin mukaan yhden hengen deluxe huoneissa on ilmastointi. No, kun tulin hotelliin, meinasin tukehtua: kohtuu pieni huone, kaikki ikkunat kiinni ja aurinko paistoi suoraan sisään. Kysyin asiasta ihan kiinnostuksesta ja kuulin, että osassa huoneista on ilmastointi, osassa ei. Sitä olisi pitänyt osata pyytää. Eihän täällä ulkona kuuma ole, mutta pirun hiostava keli kuitenkin. Kosteutta ilmassa turhan paljon. Katsotaan onnistuuko nukkuminen laisinkaan. Tämä kaikki sitten vaikuttaa keikalle lähtöönkin.

Pask..pi juttu, sanoisin.

-KaSTown-
Eva17
Growin' Up
Viestit: 89
Liittynyt: 15.03.2013 22:58
Paikkakunta: Helsinki

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja Eva17 »

Numerolla 189 kello 21 roll callissa. Numeroita roll calliin mennessä jaettu n. 200. Huomenna aamulla rc klo 9 ja sen jälkeen vahvistamaton tieto klo 11. Bussilla 17 pääsee juna-asemalta stadionin viereen.
mika
Lucky Man
Viestit: 479
Liittynyt: 11.01.2013 15:45

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja mika »

On kyllä tosiaan ankean näköinen keskusta Mönchengladbachissa, näyttää juuri siltä, että kaupungin parhaat päivät olisivat olleet 70- tai 80-luvuilla. Mutta eihän tänne olla kaupunkia tultu katsomaan joten mitäpä tuosta. Eikä pittijonottaja ehdi aina edes kaupungin ruokapaikkoihinkaan niin kunnolla tutustua, tämänkin päivän illallisesta vastasi stadionin vierestä löytyneen Edekan sämpylä ja pari Bitburgeria. Suoralla bussilinjalla rautatieasemalta, jonka vieressä hotelli on, pääsi noin vartissa stadionille ja itseasissa ihan pittijonon viereen.

Ulkoapäin Borussia Park näyttää keskikokoiselta futis-stadionilta ja aika uusi taitaa olla. Jono Borussia Parkille oli perustettu sunnuntaina. Pariisista kotiaanpäin Hampuriin matkalla ollut neiti oli todennut, että mitä sitä suotta pariksi päivää kotia, kun voi mennä suoraan Gladbachin jonoonkin. Hyvä oli fiilis jonossa tänään; pari kitaristiä veti akustista settiä ja keli oli sopivan lämmin istuskella stadionin edustalla. Ja jos jano yllätti niin parin sadan metrin päässä Edekassa oli tankkauspiste. Lähestulkoon pelkkää saksaa ja hollantia kuuli jonossa, mutta toki muutamia tuttuja vakionaamoja ulkkareista näkyi ja suomalaisista Eva17 ja Matilda.

Huomenna ysiltä roll calliin ja koska info jatkosta oli vähän epämääräistä, niin täytyy varautua olemaan tarvittaessa paikan päällä iltaan saakka. Sääennustetta huomiselle en taida jaksaa enää katsoa, aamullahan sen sitten näkee, mutta fiilis on että aurinko paistaa huomenna Borussia Parkilla :)
SunnyDay
Jack Of All Trades
Viestit: 189
Liittynyt: 11.01.2013 17:31

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja SunnyDay »

mika kirjoitti:fiilis on että aurinko paistaa huomenna Borussia Parkilla :)
Onneksi aurinko paistaa aina, kun on Bruce-jutuista kysymys. Upeaa keikkailtaa teille kaikille sinne Saksanmaalle!
The aurora is risin' behind us!
Avatar
Kartsa
Street Poet
Viestit: 1079
Liittynyt: 10.01.2013 17:12

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja Kartsa »

mika kirjoitti:On kyllä tosiaan ankean näköinen keskusta Mönchengladbachissa, näyttää juuri siltä, että kaupungin parhaat päivät olisivat olleet 70- tai 80-luvuilla. Mutta eihän tänne olla kaupunkia tultu katsomaan joten mitäpä tuosta. Eikä pittijonottaja ehdi aina edes kaupungin ruokapaikkoihinkaan niin kunnolla tutustua, tämänkin päivän illallisesta vastasi stadionin vierestä löytyneen Edekan sämpylä ja pari Bitburgeria.
Heh, siellähän on sitten helppo keskittyä vain brucetukseen! Onpa sitä joskus uhrattu hienossakin kaupungissa aika vain stadionin liepeillä oleskeluun. Näin tapahtui viime vuonna Prahassa. Nähtävyydet oli onneksi nähty jo aiemmalla reissulla. Vaihtokaupassa palkinnoksi tuli paikka ekasta rivistä.

Happy Bruceday - timanttista keikkaa!
And I swear I found the key to the universe in the engine of an old parked car
Avatar
Kipa71
Jack Of All Trades
Viestit: 139
Liittynyt: 28.01.2013 13:12
Paikkakunta: Vantaa/Helsinki

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja Kipa71 »

Hyvää ja rokkaavaa keikkaa teille paikalla oleville! 8-)
mika
Lucky Man
Viestit: 479
Liittynyt: 11.01.2013 15:45

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja mika »

300 oli aamun rc:ssa. Seuraava rc 11 am ja sen jälkeen ei ole suositeltavaa poistua alueelta kauaksi.
Avatar
Salla
Downbound Train
Viestit: 1085
Liittynyt: 13.01.2013 10:46
Paikkakunta: Tampere

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja Salla »

Hyvää keikkapäivää ja fiilistä paikalla oleville!
Tonight I'll be on that hill 'cause I can't stop
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Ihme paikka tämä Palace St. George -hotelli. Se on entinen kirkko, vuosisadan alusta. Silloin tähän puistoalueelle rakennettiin 17 rakennusta, jotka toimivat mm. kouluina, erilaisina hoitoloina jne. Ilmeisesti kaikki restaruoitu, näyttävät melko uusilta. Pihat täsmällisesti hoidettu (onneksi äitini ei näe tätä, tulisi mökille lisää töitä), nurmikot lyhyet, kukkaistutuksia jne. Vuosisadan alussa Britannian Reinin armeija oleskeli näissä rakennuksissa, täytyy lukea joskus historiaa... Mielenkiintoinen alue.

Konsertti... Niin, mulla on paikka WestTribunelle, jonka veikkaan olevan ns. stadionin takana siihen nähden mistä stadionille tullaan. Jos näin, Google Mapin mukaan hotellilta on matkaa n. 1,1km, pelkästään tielle on parisataa metriä, joten keikka jää kyllä meikäläiseltä väliin? Noin 500m olisi ok, 1100m ei.

Tänne on muuten luvattu sadekuuroja päiväksi ja n. 24C. Hyvä ilma kaiken kaikkiaan. Sellaista kaupungista, jonka olen aina halunnut nähdä, mutta jonne en koskaan halunne palata takaisin.

-KaSTown-
Avatar
rane
Mr. BruusTone
Viestit: 2571
Liittynyt: 10.01.2013 0:19
Viesti:

Re: 05.07.2013 Borussia Park, Mönchengladbach, Germany

Viesti Kirjoittaja rane »

Hyvää keikkaa kaikille sinne MunchenHappyMozart:iin!
Itse en tänään pääse (ainakaan alusta) valvojaisiin kun on jammailua treenikämpille....
Nyt tietenkin sitten tulee Saving Up, Long Time Coming, Shout, Incident/Racing combo, Rosie, Back in your Arms jne joita olisi halunnut kuulla Genevessä.....
31.07.2012 - when Helsinki turned to Heavenski
Vastaa Viestiin