E Street Fans -paitoja ja muita tuotteita

Myös vieraille näkyvä kauppapaikka
Avatar
Liisa S
Daydream Believer
Viestit: 4153
Liittynyt: 09.01.2013 16:57
Paikkakunta: Espoo

E Street Fans -paitoja ja muita tuotteita

Viesti Kirjoittaja Liisa S » 30.09.2019 21:03

Kuva
Kilkennyssä 2013 olleet muistavat sen "We are the ticket seekin' hotel bookin' money jugglin' ... Boss followin' legendary E Street Fans -fanipaidan ja siitä seuranneen Brucen spiikin, jossa hän kiitti faneja. Brucebileissä näistä tuli juttua, ja lupasin kaivaa myyntilinkin tänne foorumille. tekstiä + E Street Fans -logoa saa edelleen erinäköisinä valmisteina kuten paitoina, huppareina ja pyyhkeinä. Edelleenkin osa kunkin erän tuotosta menee tietyn porukan valistemaa nhyväntekeväisyyteen, ja nyt myydyt tuotteet muistaakseni tukevat itsemurhan ehkäisyä. Myyntisivu on täällä:
https://teespring.com/en-GB/stores/e-st ... OpCmkFTgto

Mulla itselläni on ihan ekaa painosta vuodelta 2013 oleva harmaa paita, ja olen ollut hyvin tyytyväinen sen materiaaliin ja painatuksen kestävyyteen. Uudempia painoksia en ole nähnyt livenä, enkä tiedä, onko materiaalissa ollut muutoksia. Näissä on siis yleensä selässä tuo pitkä teksti ja edessä pienemmällä E Street Fans. Ja tätä luonnollisestikin voi k'äyttää meidän Fansien keikoilla fanipaitana!

Avatar
jersey_girl
Factory
Viestit: 723
Liittynyt: 10.01.2013 8:24

Re: E Street Fans -paitoja ja muita tuotteita

Viesti Kirjoittaja jersey_girl » 16.10.2019 19:40

^komppaan Liisaa. Itselläni on myls se ihka ensimmäinen t-paita ja myöhempää painosta kassi. Hyvälaatuisia ja kestävät hyvin pesua!
I got a song to sing, keep me out of the cold

Vastaa Viestiin