16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Keskustelua vuoden 2016 kiertueesta
backinyourarms
Jack Of All Trades
Viestit: 195
Liittynyt: 11.01.2013 11:45

Re: 16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Viesti Kirjoittaja backinyourarms »

Näkikö kukaan muuten sunnuntaina Brucea tai E Street Bandin jäseniä Hotel de Russiella? Sattumalta käveltiin siitä ohi noin puolen päivän jälkeen ja silloin hotellin edustalla oli paljon porukkaa. Jäätiin vähäksi aikaa odottelemaan, mutta lähdettiin siitä sitten ilman havaintoja, koska Rooman nähtävyydet odottivat ja lento kotiin.
masi12
Born To Run
Viestit: 5
Liittynyt: 04.03.2016 21:29

Re: 16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Viesti Kirjoittaja masi12 »

Oltiin paikalla noin puolitoista tuntia siinä neljän viiden aikoihin iltapäivällä. Nähtiin Niels Lofgren vaimoineen sekä kaksi Italian suuruutta.(ainakin paikalliset innostuvat heistä kovasti) Mutta ei Pomoa....lähdettiin sitten syömään.Oli kuitenkin kiva jutella paikalla olleiden kanssa. Hotellista tuli ulos kaksi amerikkalaistyttöä ja he kysyivät että mitä odotamme. Kun kuulivat että ovat nukkuneet samassa hotellissa Brucen kanssa sekosivat täysin. " Pakko soittaa heti kavereille..!"..:)
Riikka
Born To Run
Viestit: 29
Liittynyt: 11.01.2013 21:11

Re: 16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Viesti Kirjoittaja Riikka »

Me oltiin muutama tunti hotellilla sunnuntaina. Aamupäivällä käytiin katakombeille Via Appialla ja iltapäivällä lähdettiin Piazza del Popoloa kohti kun sen läheisyydessä on kehuttu kasvisravintola. Mun matkaoppaani, joka ei näissä asioissa yleensä erehdy, oli siinä uskossa, että Bruce on jo häipynyt maisemista. Hotel Del Russien edessä oli kuitenkin väkeä ja siihenhän sitä jäätiin. Hotelli on siis ihan edellä mainitun aukion vieressä. Ohikulkijat kyselivät ketä tässä odotetaan. Yhdelle pariskunnalle kerroin ystävällisesti, että tämä on Brucen hotelli. Ai Willisin?! huudahti rouva ilahtuneena. Herra sitten kertomaan vaimolleen, että ei kun sen täytyy olla se Sp..??..mikäsenniminytoli..? :lol:

Lähdettiin syömään, syötiin rauhassa ja tultiin takaisin. Porukka oli hävinnyt ja paikalle fiilistelemään jääneet muutamat tyypit kertoivat, että Bruce oli lähtenyt kymmenen minuuttia aikaisemmin, oliko se kello silloin jotain yhdeksän, mutta oli vaan morjestanut mennessään eikä jäänyt seurustelemaan. Että ette te mitään menettäneet, italialaiset ystävämme lohduttivat. :?
Avatar
wkw
Prisoner Of Rock And Roll
Viestit: 145
Liittynyt: 11.01.2013 13:02

Re: 16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Viesti Kirjoittaja wkw »

Tultiin kotiin tänä aamuna, ja onpa ollut mukava lukea raporttejanne ja ajatuksianne. Olen tässä koneen ääressä elänyt ja kokenut uudelleen keikan tunnelmia. Henkilökohtaisesti pysäyttävin ja hienoin hetki keikassa oli TGOTJ esitettynä juuri niinkuin se pitää esittää, kyyneleitä ei voinut estää.
Italialainen yleisö on kyllä tosi mahtava. Yleisö oli mukana laulaen ja tanssien, ja tietenkin hiljentyen silloin kun piti, myös kauempana kentällä jossa tällä kertaa olimme.
Two hearts are better than one
Avatar
THE Badlands Man
Police Of Rock 'n' Roll
Viestit: 4906
Liittynyt: 20.07.2013 14:48

Re: 16.7.2016 - Rooma, ITA (Circus Maximus)

Viesti Kirjoittaja THE Badlands Man »

Kyä Lähtee..................

-Eka keikka 8/5 1981 Stockholm ......Vika keikka 25/5 2016 Manchester ja viä EddyHate stadium
-Hantta - Tampereelta Nääs.
Vastaa Viestiin