Kiertuehuhut 2014

Keskustelua vuoden 2014 keikoista
Ramrod
Lucky Man
Viestit: 411
Liittynyt: 12.01.2013 0:55

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja Ramrod »

Sama veikkaus täällä: uutta matskua tulee ja uusi kiertue alkaa ausseista. Sitten Usaa ja Eurooppaa kesällä.
Avatar
UjoPiimä
Jack Of All Trades
Viestit: 195
Liittynyt: 10.05.2013 1:17

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja UjoPiimä »

Reaktioni järjestyksessä:
1. Ei kai ne taas kierrä?!
2. Ne kiertää taas!
3. Olisikohan mulla jo mahdollisuudet lähteä Euroopan keikoille? Jos niitä nyt edes tulee.

Odotellaan, odotellaan. Ensi kesä on onneksi vielä kaukana.
Avatar
Thunder75
Gypsy Biker
Viestit: 787
Liittynyt: 11.01.2013 11:47

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja Thunder75 »

Itse olin satavarma että ainakaan vuoteen ei tällä foorumilla tulla seuraavasta kiertueesta ainakaan tällä mittakaavalla spekuloimaan, niin mitäs tapahtuu...
Ny ensi kesä on taas pistettävä korvan taakse. MIKÄLI kiertue jatkuu ja MIKÄLI tulevat Eurooppaan ja Suomeen niin voisin jopa harkita jonnekin muuallekin menoa
kuin sinne Ruotsiin. Tänä vuonna piti jo yhdistää lomamatka Münchenin keikan kupeeseen ja mennä katsomaan vanhoja huudeja mutta ei sitten työmatkojen vuoksi onnistunut.

EDIT: ja mitä tulee uuteen levyyn niin eiköhän sellainen vuoden lopussa ilmesty.
Fani Nilsille Kämpin edustalla 15.6.2003: -Hey, do you know when Bruce is coming out?
Nils: No idea, I'm his guitar player, not his dad.
thishardfan
Born To Run
Viestit: 32
Liittynyt: 19.01.2013 17:37

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja thishardfan »

rane kirjoitti:Morellon osallistuminen vihjaa siihen suuntaan että helmikuussa soitetaan sitä matskua mitä ne ausseisssa olivat nauhoittaneet, Morellon kanssa. Miksi muuten 4 kitaraa? Eli vahva veikkaukseni on että uutta matskua tulee kehiin.
Ranen logiikka toimii - alkaa tosiaan haiskahtaa uudelta levyltä vuodenvaihteen tienoilla. Jos kyse olisi vain Aussien kysyntään vastaamisesta, Wrecking Ball -brändin luulisi olevan esillä. Ainoa mikä tässä tuntuu vähän oudolta on se, että miksi (mahdollisen) uuden kiertueen ensimmäinen legi julkistettaisiin jo nyt?

Tokihan uuden levyn tiimoilta tehtävä kiertue kelpaa jo ensi vuonna. Itsehän (perheen, työpaikan ja pankin avustuksella) sitä keikkojen määrää pystyy säätelemään nollan ja koko kiertueen välillä, joten emmehän toki sorru valittamaan Brucen keikkojen ylitarjonnasta! HK Areena (in my dreams) again!
JukkaH
Born To Run
Viestit: 6
Liittynyt: 19.01.2013 15:38

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja JukkaH »

Harvoin tänne kirjoittelevana täytyy nyt ihan pikku heittona tuohon valitukseen siitä ettei ole kivaa kun niin usein kierretään todeta ihan omana kommenttina että enpä ymmärrä moista valitusta kun muistelen tilannetta vuoden -88 ennen ja jälkeen kun koko 90-luku oli ainakin meikäläiselle sellaista aikaa että p€%&//( kun tulisi levyjä ja kiertueita jotta pääsisi näkemään äijää taas livenä. Eihän se ole kai keneltäkään henkilökohtaisesti pois että vielä riittää energiaa ja virtaa kiertää. Jos on liikaa menoja niin ei joka kiertueella tarvitse 20 keikkaa nähdä. Itselle riittää 2-3 ja ehtii vielä matkustamaan muuallekin kuin Brucen konsertteihin.

Mitä tulee siihen toiseen kestovalitukseen eli biisilistan staattisuuteen kannattaa katsella vaikkapa 70-ja 80 - lukujen settilistoja ja miettiä olisiko vaikka 78-rundin keikoista monta jättänyt näkemättä jos olisi mahdollisuus olla paikalla vain sen vuoksi että tuli samat biisit kuin viime kerralla.

Eipä muuta, en ole lähdössä Australiaan, odottelen josko vähän lähemmäksi keikkoja ilmaantuu tai sitten ei. Joka tapauksessa vaikka Bruce soittaisi joka ilta jossakin keikan ei se minua harmittaisi ja kävisin edelleen ne 2-3 keikkaa katsomassa. No, ehkä 5-6 jos olisi mahdollisuus sijoitella tasaisesti koko vuoden ajalle. :D
leena
Lucky Man
Viestit: 382
Liittynyt: 11.01.2013 12:06

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja leena »

Sausage Finger kirjoitti:
Luckyman63 kirjoitti:Ongelmana onkin se, että meillä noita keikalle tahtojia olisi 4 kpl, lisäksi Bruce-leski mukaan, niin ei tule halvaksi reissata 5 hengen porukalla. Yritä sitten perustella lapsille, että iskä käy keikalla ja kertoo sitten kuulumiset, katsokaa te kotona telkkarista keikkaa bd:ltä. Lomareissuakin oli suunniteltu mutta sitä pystyy aina sovittamaan kiertueaikataulun mukaan. Hieman pelolla odotan kiertueen julkistamista sillä lapset ovat jo sanoneet "mielipiteensä": ainakin yhdelle keikalle on pakko päästä. Ainakin (musiikillinen) kasvatus on mennyt kohdilleen :lol:
Tervetuloa joukkoon...

Viimeisen 15 kuukauden aikana
- olen nähnyt Brucen "vain" 7 kertaa
- tähän talouteen, siis omaan käyttöön, on ostettu 32 keikkalippua
- vietimme 6 henkisenä perheenä 4 päivää Barcelonassa ja viikko Irlantia kierrellen ihan vaan Brucen vuoksi

Suomen keikat on onneksi olleet lähes ilmaisia oheiskulujen suhteen, mutta tuskin sitä voi kovin useasti asustaa perheen kanssa jäähallin parkkiksella asuntoautossa; kohta on sosiaaliviranomainen kyselemeässä perään.

Toivon siis hartaasti välivuotta...
Pikaisen laskutoimituksen mukaisesti kiltti perhe on hankkinut omaan käyttöönsä (päälle tulevat vielä sukulaisille lahjoiksi hankitut) viimeisen 16 kuukauden aikana
- 16 keikalle yhteensä 40 keikkalippua
- 28 lentolippua
- 6 junamatkaa
- 11 auton vuokrapäivää
- 6 sukulaisten nurkissa notkumisyötä
- 8 junissa tai lentokentillä "nukuttua" yötä
- kolmisenkymmentä maksettua majoitusyötä (ei niistä kaikkia voi millään halulla hotelliksi kutsua)

Tätä tilastoa kun katselee, niin välivuosi houkuttaisi. Sillä tiedän, että mopoa on vaikea hallita, kyllähän se keulii kuitenkin kun kiertue julkaistaan. Tramps like us... mikä meitä pitäisi, kun Pomo kutsuu? Oma ja vieras materia myyntiin ja menoksi.
Anneli
Lucky Man
Viestit: 284
Liittynyt: 11.01.2013 19:50

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja Anneli »

Kyllä nää keikkailmotukset ja kiertuehuhut on ihan mahtavuutta kerrassaan :P Kovasti jo pelkäsin, että laittavat pillit pussiin tän kiertueen jälkeen. Mutta se onneksi osoittautumassa ihan turhaksi peloksi. Eiköhän ne mee Australiaan jatkamaan/viimeistelemään jo aloitettua uutta levyä, ja pukkaavat sen sitten markkinoille pikavauhtia. Siinä samalla sitten keikkoja, kun kerran sillä mantereella ovat. Ja kyllä se eurooppa on suunnitelmissa mukana ;) Katotaan mikä lompsan tilanne on silloin ja sen ehdoilla sitten mennään. Tosin, tiedän jo nyt että tiukkaa on, mutta kuten Liisakin kirjoitteli, kevyelläkin budjetilla voipi matkustaa niin halutessaan (tai ihan pakonkin edessä). Vapaaehtoinen yöpyminen lentokentällä onkin vielä kokeilematta :roll: Saas nähä joudunko lähteen reissuun yksin jos kovin askeettiseksi menee .... no, ei sekään taida hidastaa 8-) Jokunen keikka pitää nähdä jos niitä on euroopassa tarjolla. Suomi nyt tietenkin on ohjelmistossa mukana. Siitä ei oo epäilystäkään :P
Avatar
jjvirta
Mr. Collector
Viestit: 5416
Liittynyt: 09.01.2013 14:38

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja jjvirta »

Siirrän tämän ketjun nyt tuonne Kiertue 2014 -osioon...
"I believe in the love that you gave me
I believe in the faith that can save me
I believe in the hope and I pray that some day
it may raise me above these Badlands"
Avatar
THE Badlands Man
Police Of Rock 'n' Roll
Viestit: 4951
Liittynyt: 20.07.2013 14:48

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja THE Badlands Man »

JukkaH kirjoitti:Harvoin tänne kirjoittelevana täytyy nyt ihan pikku heittona tuohon valitukseen siitä ettei ole kivaa kun niin usein kierretään todeta ihan omana kommenttina että enpä ymmärrä moista valitusta kun muistelen tilannetta vuoden -88 ennen ja jälkeen kun koko 90-luku oli ainakin meikäläiselle sellaista aikaa että p€%&//( kun tulisi levyjä ja kiertueita jotta pääsisi näkemään äijää taas livenä. Eihän se ole kai keneltäkään henkilökohtaisesti pois että vielä riittää energiaa ja virtaa kiertää. Jos on liikaa menoja niin ei joka kiertueella tarvitse 20 keikkaa nähdä. Itselle riittää 2-3 ja ehtii vielä matkustamaan muuallekin kuin Brucen konsertteihin.

Mitä tulee siihen toiseen kestovalitukseen eli biisilistan staattisuuteen kannattaa katsella vaikkapa 70-ja 80 - lukujen settilistoja ja miettiä olisiko vaikka 78-rundin keikoista monta jättänyt näkemättä jos olisi mahdollisuus olla paikalla vain sen vuoksi että tuli samat biisit kuin viime kerralla.

Eipä muuta, en ole lähdössä Australiaan, odottelen josko vähän lähemmäksi keikkoja ilmaantuu tai sitten ei. Joka tapauksessa vaikka Bruce soittaisi joka ilta jossakin keikan ei se minua harmittaisi ja kävisin edelleen ne 2-3 keikkaa katsomassa. No, ehkä 5-6 jos olisi mahdollisuus sijoitella tasaisesti koko vuoden ajalle. :D
Näinhän se menee 8-)
-Eka keikka 8/5 1981 Stockholm ......Vika keikka 25/5 2016 Manchester ja viä EddyHate stadium
-Hantta - Tampereelta Nääs.
Miika_
Jack Of All Trades
Viestit: 184
Liittynyt: 11.01.2013 12:44
Paikkakunta: Kotka

Re: Kiertuehuhut 2014

Viesti Kirjoittaja Miika_ »

Otsikko on huhut... laitanpa liikkeelle huhun... :D

Heinäkuussa 2014 uuden levyn kiertuueella Sonera Stadion x 2.
Vastaa Viestiin