29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Tänne kaikki keskustelu vuoden 2013 kiertuesta
Avatar
Johnny72
Drive All Night
Viestit: 1948
Liittynyt: 11.01.2013 12:40

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Johnny72 »

Kiitokset settilistan päivittäjille! Kyllähän tuolla St Denisissä olisi ihan mielellään tänä iltana ollut, mutta eihän tuo settilista silti aiheuta lainkaan samanlaisia kateuskohtauksia kuin vuosi sitten Bercyn listat. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä paikalla olleet sanovat tunnelmasta, meiningistä jne...
Youngstown
Downbound Train
Viestit: 1089
Liittynyt: 11.01.2013 11:44

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Youngstown »

Ainakin mulla oli parempi fiilis kuin Wembleylla. Eka BITUSA-albumikeikka. Eihän toi lista mitään ihmeellisyyksiä tarjonnu mutta jostain syystä tätä keikkaa pidän parempana kuin Wembleyta. En tiedä oliko se parempi sää, paremmin järkätty jono vai mikä. Olisin päässyt numerollani 163 eturiviin ja olinkin siellä hetken, mutta lähdin pois pitin takaosaan, koska se mulle tarjolla ollut eturivimesta oli niin laidassa (laitimmainen uloke).
Foorumilaisia tavattu useita, ja tietenkin tätä kansainvälistä kulkurijoukkoa! Omalta osaltani WB-kiertue oli nyt tässä. Kiitokset kaikille ja nähdään taas!
Avatar
KaSTown
Drive All Night
Viestit: 1980
Liittynyt: 11.01.2013 12:57
Paikkakunta: Stadi

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja KaSTown »

Stadion on hyvä, pidin siitä. Yleisö oli juuri tasan niin asiantuntevaa, kuin oletinkin. Siis olin keskellä pitkää sivua rivillä yhdeksän ja ekaa kertaa siellä istuttiin My Hometownin aikana. Tunsivat biisit, pitivät musiikista ja nauttivat siitä. Kun ei jauhanut pas... ja häirinnyt muita, kaikilla oli niin mukavaa.

Sinä mielessä olikin harmi, että ranskalaiset saivat näinkin valjun illan. Alussa nyt oli Lucille ja rosielle Caddy, mutta muuten typerryttävänkin standardi alku. Ja oikeastaan suurin järkytys oli se, että BitUn jälkeen pääsetissä oli lyhyehkö loppu jo varsin tutuilla biiseillä.

Encoren ainoa "yllätys" oli Ramrod. Kun muistaa viime vuoden Pariisin keikkoja, siellä selkeästi tummempaa ja vanhempaaa musaa. Pitää muistaa Pariisin historia jazzinkin kehtona, joten ei ihme, että viime vuonna joku The E Street Shuffle sai yleisön lähes hurmioon. Nyt Bruce ei lähtenyt haastamaan yleisöä ja samanlaista tunnelmaa ei saavutettu. Keikka jäi yksinkertaisesti hieman valjuksi.

Tämä on myös esimerkki keikasta, jossa albumi vei 12 biisislottia, vakiobiisit suurin piirtein saman verran. Eipä siinä muille jäänyt tilaa.

BitU-keikkana ajatellen Pariisi koki sen karmaisevan kohtalon, mikä oli odettavissakin. Jäi totaalisesti maagisen San Siro -illan jalkoihin. Jo Born In The USA-biisissä huomasi eron. Kun se alkoi Milanossa, perä nousi penkistä vähintään 5cm, kun sellaiset 50 000 italialaista alkoi laulamaan biisin mukana: se oli järisyttävää. Täälläkin laulettiin välillä aina mukana ja kuten sanoin yleisö oli hyvä. Italiassa se vain oli tajunnanräjäyttävää.

Tulen uudestaankin Pariisiin Brucen perään, hyvä yleisö, leppoisa tunnelma ja pidän Bercystä sekä StadedeFrancesta.
Avatar
heikki o
Moonlight motel
Viestit: 2029
Liittynyt: 09.01.2013 16:09
Paikkakunta: Maalla

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja heikki o »

Mitähän sanoisi. Parasta ehdottomasti preshow, johon juuri ehdimme ja eka kerta pitissä 14v tyttären kanssa. Varsinainen keikka ei yllätyksiä tarjonnut, mutta oli selkeästi Solna 3:sta parempi BitUSA-keikka. Encoret jäivät jotenkin kesken, mutta lopun TR pelasti jonkin verran. Yleisö oli fiksua ja kaikki toimi hyvin paluun metromatkaa myöten. Turvatarkastus oli rasittavankin tarkka.

Ihan jees ja seuraavaksi vihreä saari kutsuu reilun parin viikon kuluttua.

Ai niin se Gory Days piti taas kuulla.
Avatar
Susanna
Jack Of All Trades
Viestit: 143
Liittynyt: 18.01.2013 22:56

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Susanna »

Keikka oli meidän mielestä loistava! Kentällä oli tosi hyvä fiilis! Tuntu, että Bruce ja bändi oli hyvillä fiiliksillä ihan liekeissä. Voittaa Solna 1:n & 2:n.
Yleisö oli hyvin mukana, muttei kukaan pomppinut päälle.
Saatiin heti ainakin 1, ehkä 2 fania, kun veljen tyttöystävä rupes heti miettimään, miten pääsis uudelle keikalle ;)

Salla näkyi hienosti screenillä jossain vaiheessa :)
Avatar
Ile
Saved by rock'n'roll
Viestit: 2362
Liittynyt: 10.01.2013 9:12
Paikkakunta: Turku

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Ile »

Olin ihan varma, että tänään HRC:ssa tulee Bitusa. Enää en ole ihan varma. Ehkä sittenkin btr.. joka tapauksessa on ainakin hieno ilma ja rakastuin eilen Camdeniin. Jaa mähän olen väärässä ketjussa.
Let go of the little distractions
Hold close to the ones that you love
Cause we won't all be here this time next year
So while you can, take a picture of us
Avatar
mrk
Prove It All Night
Viestit: 3187
Liittynyt: 11.01.2013 11:31
Paikkakunta: Tampere

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja mrk »

Jomppe74
Jack Of All Trades
Viestit: 211
Liittynyt: 24.04.2013 11:28

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Jomppe74 »

Mulle keikan ylivoimainen kohokohta oli 10:nnen keikan kunniaksi vihdoin kuultu Cadilla Ranch!! Mahtavaa! :D
Muuten parasta showssa oli pre-show biisit ja akustinen Thunder Road.
Toista kertaa (Munchen) saman albumin kuuleminen oli snadi pettymys vaikka biiseistä pidänkin. Ja olihan niitä toki kivempi jammailla Pariisin hempeässä illassa;)
Muuten jäi jotenkin vaisu fiilis. Encore ei oikein toiminut mun mielestä vaikka BITUSA biisit vaihtuivatkin. Olisi odottanut jotain stadium wreckeriä... Melko sekavin odotuksin kohti Geneveä...

ps. urpoimmat turvajärjestelyt ikinä. H portilla kerättiin FOS-lipuilla tulevilta kaikki biisitoivekyltit pois!!! WTF??? Ja turvamiehet puhuivat tietysti sujuvasti ranskaa, toisin kuin allekirjoittanut. Toisaalta hyvä etteivät tienneet mitä fxxxxng frogs tarkoittaa... :twisted:

Ja kiitokset Janeylle ja Matildalle keikkaseurasta vielä!
Avatar
Kartsa
Street Poet
Viestit: 1079
Liittynyt: 10.01.2013 17:12

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Kartsa »

Susanna kirjoitti:Keikka oli meidän mielestä loistava! Kentällä oli tosi hyvä fiilis!
Samat tunnelmat. Hieno bilekeikka. Sää oli melko lailla täydellinen. Höpinää tötteröön saatiin Lucillesta, Caddy Ranchistä ja Ramrodista. Born in the U.S.A. -albumikokonaisuus oli kiva kuulla kertaalleen (ei siis vielä kyllästyneisyyttä albumikeikkoihin). Henkilökohtaisesti spiritit olivat korkealla, kun juhlittiin allekirjoittaneen synttäreitä ja Piispantien Bruce-kerhon vuosia tien päällä (ekasta keikasta oli toukokuun lopussa tullut kuluneeksi 20 vuotta). Pariisi on hieno kaupunki!

And I swear I found the key to the universe in the engine of an old parked car
Avatar
Kipi
Growin' Up
Viestit: 94
Liittynyt: 19.01.2013 0:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: 29.06.2013 Stade de France, Paris, France

Viesti Kirjoittaja Kipi »

Tosiaan, uskomaton Thunder Road, kyyneleitä tässä joutuu nieleskelemään. Pelkästään noiden viiden minuutin takia lähtisin koska tahansa takaisin Pariisiin. Toki, makuasioitahan nämä ovat (tosin eivät kokonaan, esimerkiksi tuon TR:n dissaaminen olisi kyllä taatusti syntiä :o ), mutta meistä fiilis oli loistava, Bruce ja bändi erinomaisella fiiliksellä, meininki pitissä hyvä, yleisö (ympärillä ranskalais-hollantilainen) haltioitunutta ja Born in the USA (jonka haukkuminen muuten myös on syntiä :lol: ) upea. Siihen alle vielä preshow Burning Lovella, niin en osannut illan päätteeksi olla kuin ekstaasissa, vaikka encore jäi vähän lyhyeksi. Tietysti omalla kohdalla iso merkitys on juuri siinä, että Born in the USA -keikka oli vielä kuulematta ja nyt tuli kolmen sarja täyteen, ja ainahan muutama harvinaisuus lisää olisi tervetullut, mutta silti huippukeikka, ilman muuta. Varmasti fiilis olisi ollut vaisumpi, jos olisi ollut samoja albumikeikkoja alla, mutta siihen ei taida nyt auttaa kuin keikkatauko.
Pack up your bags
Don't look back
There's a little concert
Out across the railroad tracks...
Vastaa Viestiin